Brugt Audi Q3 med fri serviceaftale

 

Nu giver Audi alle kommende Audi købere en ny mulighed for at sikre sig mod frustrerende ekstraudgifter i form af en yderst dækkende forsikring, der løber i op til fire år efter købet, idet aftalen løber, til bilen har kørt maksimalt 40.000 km.

Aftalen kaldes for AAP, der står for Audi Approved Plus, hvilket er Audis nye kvalitetsstempel, der beviser, at den brugte bil er I same stand som en helt ny bil, så derfor vil Audi gerne give køberne en forsikring oveni handlen, så køberen kan føle sig helt tryg ved handlen.

Audi har stor succes med deres Q-serie, der er smarte men rummelige SUV biler med kraftige motorer, der gør bilen velegnet til mange formål som firmabil eller som privatbil. Den mindste model hedder Q3, men den er alligevel så populær og velindrettet, den egner sig til de fleste formål, og man kan på Audis hjemmeside se udvalget af Audi Q3 med AAP serviceaftalen

Årsager til at vælge AAP

En ny Audi Q3 koster mindst 400.000 kr., hvorimod man kan købe en brugt Audi Q3 med AAP som regel mindst 10 % billigere, og disse brugte biler er at sammenligne med helt nye biler både med hensyn til stand, egenskaber og garanti, så derfor er det en oplagt mulighed, man bør tage med i betragtning, når man er på udkig efter en nyere bil. Man kan undertiden også finde en brugt Audi Q3, som måske er lidt billigere end en brugt Audi Q3 med AAP serviceaftale, så man må overveje, hvilken model man foretrækker.

Det er i hvert fald altid lidt risikabelt at købe brugte biler, da man jo ikke ved, om der går noget i stykker på bilen indenfor kort tid, og det er meget frustrerende, hvis man efter kort tid får en regning på en ny motor, gearkasse, kobling eller tilsvarende dyre bildele, o gså fortryder man nok, man ikke valgte AAP-forsikringen. Biler med AAP er nøje gennemgået af Audis egne specialister, der udskifter defekte samt uoriginale dele med originale Audi komponenter, således bilen er efterset og 100 % i orden som en helt ny bil blot lettere tilkørt. Man får fuld garanti på bilen i 2 år efter købet, og derefter får man yderligere 2 års serviceaftale med i handlen, således man ikke får nogen uventede udgifter i flere år, da Audi betaler disse udgifter, såfremt uheldet er ude. Desuden giver Audi i hele perioden fri Autohjælp, som omfatter hele Europa, så man er derfor totalt dækket ind med en AAP serviceaftale.

 

En brugt Audi Q3 er et godt valg

Man får rigtig meget bil for pengene, når man køber en brugt Audi Q3, da denne tyske kvalitetsbil er beregnet til at kunne holde i mange år ud i fremtiden, hvis den blot får de normale eftersyn. En Q3 er en kompakt men rummelig SUV i et stilrent og ungdommeligt design, og den er nem og behagelig at køre i.

Udover den høje kørekomfort har bilen en luksuriøs og lyddæmpet kabine samt en fornuftig brændstoføkonomi. Audi Q3 fås både med benzin eller dieselmotor, med eller uden firehjulstræk samt med forskellige former for ekstraudstyr.