Skal man vælge leasing eller en brugt Audi Q7?

Hvis man har et behov for at komme rundt med familien eller i firmaøjemed i en yderst præsentabel og stor bil, så bør man overveje den store fleksible luksusbil Audi Q7, der kan fås i flere udgaver og som varevogn eller personbil. Bilen koster mellem 1 og 2 millioner kr., da der fås flere størrelser motorer og antal sæder til den. Man kan finde et mindre udvalg af brugt Audi Q7 på Audi.dk, og her kan man lease en lettere brugt Audi Q7 for 4.000 kr. om måneden og opefter eller købe en kontant for omkring 800.000 kr. Fordelen ved at vælge en lettere brugt Audi Q7 er, at man med AAP får en ekstraordinær god garanti helt anderledes end ved køb normalt bilkøb.

Audis AAP garanti

Mange bilkøbere er naturligvis skeptiske overfor at investere en lille million i en brugt bil, selvom den typisk kun er 1-2 år gammel og kun har kørt få tusinde km. Alle brugte biler kan risikere at være blevet mishandlet eller have været ude for ulykker, således der måske stadig gemmer sig skjulte fejl eller mangler på bilen, der kan koste en formue at udbedre. Så er de fleste mere tilbøjelige til at betale nogle hundredtusinde kr. ekstra for at få en helt ny bil med fuld garanti, hvilket er forståeligt nok.

Nu er AAP garantien fra Audi imidlertid så omfattende, at det nu klart kan betale sig at købe en brugt bil fra hele deres sortiment med AAP, da man faktisk får hele 2 års fuld garanti på bilen. Ikke nok med det da man endda får en udvidet serviceaftale på bilen, der løber i efterfølgende 2 år, eller til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele denne lange garantiperiode har man således overhovedet ingen uventede udgifter på bilen til service eller reparationer, da Audi betaler disse udgifter med garantien.

Dette er meget betryggende for bilkøbere, og Audi risikerer faktisk ikke meget ved at give denne garanti, da de forinden nøje har gennemgået hver AAP bil nøje og udskiftet alle slidte og beskadigede dele med nye dele. Alle AAP biler er derfor reelt i samme stand som en helt ny bil, og derfor bør bilen kunne køre i mange år fremover uden problemer.

Luksusbilen Audi Q7

Uanset om man kommer rundt i en ny eller lettere brugt Audi Q7, så kommer man med masser af stil og prestige i en stor og velkørende luksus SUV. Modellen fås med enten 2, 5 eller 7 sæder, så den er dermed yderst fleksibel i anvendelsen.

I en Q7 sidder man yderst komfortabelt i den lyddæmpede luksuriøse kabine, og dermed er bilen yderst velegnet til firmabil. Der er stadig tale om en elegant bil med det nyeste indenfor sikkerhed og hjælpesystemer, der giver alle i bilen en tryg og behagelig kørsel. Bilen har alt det sædvanlige udstyr indbygget, og af ekstraordinært udstyr til en Q7 kan nævnes disse:

  • Adaptiv fartpilot der kan tilpasse farten i sving og rundkørsler.
  • Hjælpesystem der gør det nemt at bakke med en anhænger.

Valget mellem leasing eller køb afgøres af den enkelte kunde, da likviditeten spiller en afgørende rolle, men i de fleste tilfælde er leasing en glimrende idé, men vil man beholde bilen i mange år, så er det billigst i længden at købe en Audi Q7 frem for at lease denne.